Flyeractie Koninginnedag 2012

Op Koninginnedag zijn er 30.000 flyers verdeelt vanuit waaromislam.nl. Grijp uw kans om de Islam te leren kennen!

De Islam is de religie van 1.8 miljard moslims wereldwijd en daarmee zijn moslims goed voor ongeveer 1/5e van de wereldbevolking. Deze 1.8miljard moslims vormen de op één na grootste religie achter het Christendom dat 2.2 miljard volgelingen kent.

Van deze 1.8 miljard moslims zijn er slechts 250 miljoen Arabische moslims en zijn er 38miljoen Europeanen die moslim zijn(5%). Het hebben van enige kennis van de Islam zou dan ook moeten behoren tot de algemene ontwikkeling van eenieder.

Voor sommigen is dit vanzelfsprekend, voor anderen niet. Om eenieder van de Nederlandstalige niet-moslims tenminste de mogelijkheid te geven meer te leren over de Islam is er nu waaromislam.nl. Een Nederlandstalige videowebsite waarop u informatie treft over de basis van de Islam, zowel betreffende geloof als praktijk. Dit op zowel informatieve als persoonlijke wijze. Middels de flyer-actie op Koninginnedag hopen wij u te hebben gemotiveerd meer over de Islam te weten te komen. Wij wensen u dan ook een informatief verblijf toe op deze website.

En wilt u op de hoogte blijven van onze updates, volg ons dan via facebook of twitter!